Over Efficienz

Over Efficienz

Over Efficienz

Beeuwkje Jager is de drijvende kracht achter Efficienz. Na ruime werkervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven en als zelfstandige, was het een logische stap om te doen waar haar hart ligt; mensen helpen te organiseren en te structuren. Haar roots liggen in de gezondheidszorg.

Beeuwkje volgde de opleiding tot Oefentherapeut Cesar en later de opleiding tot Professional organizer. Ze werkte als zelfstandige in diverse praktijken. Daarna volgden diverse commerciële functies in het bedrijfsleven. Door haar opleiding en werkervaring weet Beeuwkje mensen in beweging te krijgen en nog belangrijker, te houden!

Ze heeft de afgelopen jaren al vele ondernemers, managers en medewerkers met succes mogen begeleiden. Het meedenken, coachen en motiveren van mensen op de werkvloer, maakt dat ze haar werk iedere dag met veel plezier en enthousiasme doet.

Beeuwkje is naast haar werkzaamheden voor Efficienz, hoofdtrainer op de opleiding Organizer Zakelijke Markt en co-trainer voor de opleiding Professional Organizer Particulieren. Zij werkt hierbij nauw samen met Dr. Els Jacobs, organizer en eigenaar van De HuishoudCoach® / De KantoorCoach®.

Beeuwkje heeft een groot netwerk om haar heen en schakelt, indien gewenst, met andere professionals om jou en je organisatie optimaal te ondersteunen.


logo-content

033 455 24 10  info@efficienz.nl