Werkplekorganisatie

Werkplekorganisatie

De juiste stap naar een goed georganiseerde werkomgeving!

Jullie organisatie gaat veranderen en dat heeft consequenties voor de medewerkers. Geen vaste werkplekken meer, maar werken in een kantoortuin met flexibele werkplekken. De vertrouwde stapels papier op het bureau, horen niet meer bij de nieuwe manier van werken. Jullie organisatie wil toe naar papierarm of papierloos werken.

Efficienz biedt de mogelijkheid om medewerkers praktisch ondersteunen op de werkplek en zo op weg helpen naar een andere manier van werken binnen jullie organisatie.

In de nieuwe manier van werken is er vaak weinig tot geen ruimte meer voor papier. Hierbij blijkt in de praktijk dat het maken van keuzes vaak een struikelblok is voor medewerkers. Waar laat ik al dat papier dat in jaren heb opgebouwd? Wat heeft bewaarwaarde? En wat kan er weg? Hoe bewaar ik documenten handig digitaal en vind ik alles in een handomdraai weer terug?

Via een helder stappenplan helpt Efficienz medewerkers om een werkende werkplek te creëren binnen de nieuwe manier van werken. Hierdoor kan de medewerker met vertrouwen zijn werk voort zetten in de veranderde werkomgeving.

Meer informatie?
Heb je interesse in een training werkplekorganisatie en wil je graag meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

logo-content

033 455 24 10  info@efficienz.nl