Individuele coaching

Individuele coaching

Je bent een echte specialist op je vakgebied. Je werk doe je werk met veel plezier. Toch zijn er regelmatig van die momenten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wordt geleefd door de waan van de dag. Je blust steeds weer brandjes, bent met druk met bijzaken en het echte werk blijft liggen.

 

Wil je dit patroon doorbreken? Dan is een individuele werkplekcoaching van Efficienz iets voor jou. Efficienz biedt je een enthousiast en persoonlijk coachingstraject, waarbij we net dat stapje verder gaan om je daadwerkelijk op weg te helpen naar meer tijd, overzicht en werkplezier!

Hoe ziet een coachingstraject eruit?
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt een probleemanalyse gemaakt. We staan stil bij je werkgewoontes en uitdagingen en kijken samen of Efficienz je kan helpen met je hulpvraag.

Mocht je besluiten om te starten met een coachingstraject, dan beginnen we het maken van een concreet plan van aanpak. Vervolgens starten we met het bouwen van een werkmethode die bij jou past en waarmee je met plezier kan werken. Onderdelen die onder andere aan bod komen in de gesprekken zijn een goede agendaplanning, een haalbare actielijst en het prioriteren van je werkzaamheden. Daarbij worden ook, indien nodig, emailvaardigheden getraind, stapels papieren weggewerkt en creëren we een werkbare werkplek. We gaan dus echt samen aan de slag om op orde op zaken stellen. Tijdens de coaching is ook aandacht voor de onderliggende patronen zoals bijvoorbeeld perfectionisme en uitstelgedrag.

De coachingsgesprekken vinden met tussenpozen plaats en nemen steeds verder in frequentie af. Zo heb je de tijd om de nieuwe manier van werken je eigen te maken. Tussentijds heb je altijd de mogelijkheid contact op te nemen om je vragen te stellen of je ervaringen te delen. Middels emailcoaching volg ik je op afstand en ben ik er om je te helpen als je even vastloopt.

Het resulaat:
Aan het eind van het coachingstraject ervaar je meer rust en overzicht en heb de regie over je werk terug. Door je nieuwe effectieve manier van werken heb je weer ruimte en tijd in je agenda voor zaken die er voor jou en je organisatie echt toe doen.

Duur traject:
Om de gewenste doelen te bereiken, vinden gemiddeld vijf coachinsggesprekken plaats, verspreid over een half jaar.

Het uiteindelijk aantal gesprekken, hangt af van de hulpvraag en de voortgang die wordt geboekt door de coachee in het traject.

Meer informatie?
Heb je interesse in het coaching voor jezelf of een medewerker en wil je graag meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

logo-content

033 455 24 10  info@efficienz.nl