Ondernemers

Ondernemers

De waan van de dag de baas!

Als ondernemer ben je een specialist in je vakgebied. Je zelfstandig bestaan groeide uit tot een volwaardig bedrijf waar met recht trots op bent. Toch heb je regelmatig van die dagen dat je steeds brandjes aan het blussen bent. Veel tijd gaat verloren aan “bijzaken als administratie en kleine futiliteiten die je aandacht en tijd opslokken. Wil je graag dit patroon doorbreken en tijd vrijmaken voor zaken die van groot belang zijn om te kunnen doorgroeien met je bedrijf? Dan is een ondernemerstraject van Efficienz iets voor jou. Efficienz biedt je een enthousiast en persoonlijk traject, waarbij we net dat stapje verder gaan om je daadwerkelijk op weg te helpen naar meer tijd, overzicht en werkplezier!

Hoe ziet een traject eruit?
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt een probleemanalyse gemaakt. We staan stil bij je werkgewoontes en uitdagingen van jou en je bedrijf en kijken samen of Efficienz je kan helpen met je hulpvraag. Mocht je besluiten om te starten met een coachingstraject, dan beginnen we het maken van een concreet plan van aanpak. Vervolgens starten we met het ontwikkelen van een effectieve werkmethode die goed aansluit bij jou van manier van werken en je bedrijf. Hierdoor ontstaat er weer meer tijd en ruimte voor klanten, kernactiviteiten en je medewerkers.

Onderdelen die onder andere aan bod komen in de gesprekken zijn een goede agendaplanning, een haalbare actielijst en het prioriteren van je werkzaamheden. Daarbij worden ook, indien nodig, e-mailvaardigheden getraind, stapels papieren weggewerkt en creëren we een werkbare werkplek. We gaan dus echt samen aan de slag om op orde op zaken stellen. Tijdens het traject is ook aandacht voor de onderliggende patronen zoals bijvoorbeeld perfectionisme en uitstelgedrag.

De gesprekken vinden met tussenpozen plaats en nemen steeds verder in frequentie af. Zo heb je de tijd om de nieuwe manier van werken je eigen te maken. Tussentijds heb je altijd de mogelijkheid contact op te nemen om je vragen te stellen of je ervaringen te delen. Middels e-mailcoaching volg ik je op afstand en ben ik er om je te helpen als je even vast loopt.

Het resultaat:
Aan het eind van het coachingstraject ervaar je meer rust en overzicht en heb de regie over je werk terug. Door je nieuwe effectieve manier van werken heb je weer ruimte en tijd in je agenda voor zaken die er voor jouw bedrijf echt toe doen.

Duur traject:
Om de gewenste doelen te bereiken, vinden gemiddeld vijf coachingsgesprekken plaats, verspreid over een half jaar tot een jaar.
Het uiteindelijk aantal gesprekken, hangt af van de hulpvraag en de voortgang die wordt geboekt door de ondernemer in het traject.

Meer informatie?
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf, afdeling of team? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

logo-content

033 455 24 10  info@efficienz.nl